Goed om te weten

Enige toegelaten zwemkledij !

miallots

Picknick

Picknick is veboden.

 

Zwemvest

Gratis in bruikleen.

Kinderen
-12 jaar

Steeds vergezeld van een volwassene.

Muntstuk
van 1 euro

Voorzie een muntje van 1 euro voor de lockers (u krijgt het nadien terug)

Een geslaagde paasvakantie!

Een geslaagde paasvakantie!

De paasvakantie zit erop. Ja, dat verdient een pruillip. Wij hebben er alvast een fantastische paasvakantie opzitten dankzij jullie. Zeker weten dat het mooie weer een extra boost gaf aan jullie zwemervaring. En niet alleen de zon was deze paasvkantie van de partij, ook organiseerden we voor de 1e maal de Duck Trophy.

Van jong tot oud, van groot tot klein, van Belg tot Engelsman,... Iedereen was welkom om aan het nieuwe spel deel te nemen en er werd gretig ingeschreven. 500 gegadigden speelden in de 1e week van de paasvakantie mee. De deelnemers gaven ons maar al te graag feedback om het spel nog beter op punt te plaatsen voor ... misschien wel volgend jaar! 94% scoorde het spel goed tot zeer goed!

Het vissen van de eendjes leek eenvoudiger dan het was, maar net dat maakte het dan ook weer spannend. Hoe een simpel eendje een mens gelukkig kan maken! Een eendje met een nummer op uit het water gevist? Dat was het startsignaal voor de Duck Trophy. Een moderne versie van de eierraap. Zoeken naar woorden op een ei verspreid in het hele park. Én dit binnen een bepaalde tijd! Er werd gezocht en, gelukkig, ook gevonden! Als prijs mocht er gedraaid worden aan het rad van fortuin. Een gratis toegangsticket, Captain 'O' in knuffelvorm of een piratenbandana? We deelden de prijzen met veel plezier uit aan de winnaars!

Bedankt aan alle deelnemers!

En geen nood, we zullen jullie niet lang op jullie honger laten zitten, beloofd. Er komen nog evenementen dit jaar!